0
Asphalt 8: Airborne'a güncelleme geldi. IOS ve Android platformlarının popüler yarış oyunu olan Asphalt 8: Airborne'a La Ferrari isminde bir güncelleme geldi. Güncellemenin bu ismi almasında elbetteki oyuna eklenen yeni araba olan La Ferrari'nin önemi büyük. Yeni eklenen bir çok içeriği de güncelleme detaylarında bulabilirsiniz.

La Ferrari detayları

Harika bir araç olan Ferrari'nin 499 kişi için üretilen özel modellerinden biri olan La Ferrari 963 HP hybrid teknoloji ile karşımızda. La Ferrari'nin gerçek ve oyun içi görüntülerini yazımıza ekliyoruz.

Asphalt 8: Airborne 2. güncelleme detayları

Yakın zaman önce bütün oyuncular için ücretsiz olan Asphalt 8: Airborne en büyük ikinci güncellemesini de aldı. Bu güncelleme ile yarış oyununa şu yenilikler eklendi;
  • 5 adet yeni araç
  • Bonus ödüller
  • Multiplayer modunda gelişmeler

asphalt 8 airborne la ferrari güncellemesi

Asphalt 8: Airborne yeni araç listesi

Oyuna yeni araçlar eklendi. En önemli araç elbette ki güncellemeye ismini de veren La Ferrari oluyor. Onun dışında; 2014 Pagani Huayra, Lykan Hyper Sport, Lamborghini Gallardo LP-560, Ferrari 599 XX oyuna eklenen diğer araçlar arasında yer alıyor.

asphalt 8 airborne la ferrari

Asphalt 8: Airborne bonus sistemi

Oyundaki bonus sistemi ile oyuna her gün giriş yaptığınızda bonus kazanabiliyor ve bu bonuslarla kilitli özellikleri açabiliyorsunuz. Üst üste girdiğiniz her gün kazandığınız bonusların katlanarak büyüdüğünü farkedeceksiniz. Bu özelliği ile oyuncular içine çeken Asphalt 8: Airborne, ücretsiz oluşuyla da ilgiyi kendine çekiyor.

Asphalt 8: Airborne multiplayer

Çok oyunculu sistemde online olarak diğer oyuncularla yarışabilir ve büyük ödüller kazanabilirsiniz. Gücüne güç katacağın bu yarışlarda hem eğlenecek hem de çok kazanacaksınız.
Asphalt 8: Airborne'u denemek isteyenleri AppStore'a ve Google Play'e davet ediyoruz...

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top