0
Yıllardır PC için kullanılan bedava ofis programı olan Open Office programı şimdi de Android cihazlar için geldi. Ayrıntıları haberimizden alabilirsiniz. 

Android İçin Open Office İndir

Microsoft’un ve farklı ofis programlarına ücret ödemek istemeyenlerin gözdesi olan program akıllı cihazlar için de merakla bekleniyordu. Nihayet beklenen gün geldi ve Open Office uygulaması Android cihazlar için yayınlandı. Üstelik bedava olarak indirilmeye sunulan Open Office’i Android için bu bağlantıdan indirebilirsiniz. 

Android İçin Open Office İndir

Uygulama Android cihazlar için uyumlu, ancak ekranın büyüklüğüne göre kullanışlı olma oranı değişiyor. Ekranı büyük olan cihazlar için tasarlanmış olan Open Office uygulaması küçük ekranlı Android cihazlarda istediğiniz gibi çalışmıyor. Bu nedenle de daha çok tabletler için uygun görünüyor. 

Android İçin Open Office İndir

Ben az önce 4.7 inç büyüklüğünde bir ekranda denedim. İşe yarar bir şekilde çalışıyor. Ancak sorun şu ki sağa sola kaydırma yapmak zorundasınız. Uygulamada başka bir eksik yok. Boyutu biraz büyük. 90 MB kadar var. Bu nedenle bir sorun yaratabilir. Bunun dışında herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı sanmıyoruz.

Android İçin Open Office İndir

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top