0
Google’ın son işletim sistemi yavaş yavaş teknoloji devlerinin ürünlerine yerleşmeye başlıyor. Samsung, bu yıl özellikleriyle birçok beğeni toplayan Galaxy Note 3 için Android 4.4.2 yayınladı. Detaylar haberimizde. 

Note 3’ün Exynos 5 Octa işlemcili versiyonuna Android 4.4.2 geldi. Geçen hafta Note 3’ün Snapdragon 800 işlemcili versiyonuna gelen Android 4.4.2 kullanıcılarına büyük faydalar sağlamasa da birçok yeniliği beraberinde getirmişti. Kilit ekranına giriş çıkışlardaki performans artışı, kilit ekranına kamera kısa yolu eklenmesi gibi yenilikler dikkat çekiyor. Ayrıca bildirim çubuğundaki batarya, Wİ-Fİ, şebeke sinyal göstergesi rengi beyaz olarak değiştirilmiş. Bundan başka da menü geçişlerini söyleyebiliriz. Menü geçişleri de hızlandırılmış. 

galaxy note 3 için android 4.4.2 yayınlandı

Güncelleme Note 3 için dağıtılmaya başlansa da henüz ülkemizde indirilemiyor. Önümüzdeki haftadan itibaren ülkemiz için de kullanıma sunulması bekleniyor. Ülkemizde hemen bu güncellemeyi yüklemek isteyen varsa ODIN kullanarak yükleme yapabilir. 

 Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top