6
Her gün gelecek nesil iPhone’lar hakkında yeni yeni iddialar ortaya atılıyor. Bu defa ortaya atılan iddia aslında iPhone kullanmaktan vaz geçemeyenler için daha sevindirici olacak. Detaylar haberimizde. 

Bazı kullanıcılar Apple’ın iPhone’ların ekranını Android cepler gibi büyütmediği için şikayetçi. Ancak gelen bu haberden sonra bundan sonra şikayet etmek zorunda kalmayacaklar. Çoğu iPhone’un performansı üst düzey, ancak iPhone kullanıcıları ekranları küçük olduğundan dolayı güzel oyunlardan ya da film izlemekten büyük ekranlı cepler kadar zevk alamıyorlar. Sanırım artık iPhone’ların ekranları da büyüyor. Cowen and Company şirketinden Timoty Arcuri isimli analiste göre Apple 4.8 inç boyutunda bir iPhone piyasaya sürecek. Ayrıca büyüyen ekran boyutunun yanında artan internet bağlantı hızı da sevindirici haberler arasında. Yeni iPhone 802.11ac Wi-Fi bağlantısı ile gelecek. Bu bağlantı hızı ile 1 Gigabitin üzerinde bir hız ile telefonu kullanabileceksiniz. Bu demek oluyor ki standart hızın 3 katı fazla hız. Kulağa hoş geliyor, ancak gerçek olmadan sevinmek de yersiz. 

4.8 inç iphone

4.8 inç boyutunda iPhone oldukça heyecan verici. Çok hızlı internet ve kocaman ekran, ikisi yan yana geldiği zaman akıllı telefon tadından yenmiyor. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Yeni bir iPhone'dan haberler var. iPhone takipçileri için güzel haberler var. Blog yazımızda...

    YanıtlaSil
  2. Samsung'un yeni amiral gemisi olacak harika telefonu, Galaxy S5'in çıkış tarihi ile ilgili...

    YanıtlaSil
  3. iOS 7'deki yaşadığınız bazı sorunlar üzerinde çözüm için çalışmalar devam ediyor...

    YanıtlaSil
  4. Android Kamera uygulamalarından bir tanesi ilginizi çekebilir.

    YanıtlaSil
  5. Microsoft'un içinden Windows 8 ile ilgili yorumlar gelmeye başladı. Windows 8 Microsoft çalışanlarını dahi memnun edemedi. Tüm bu gelişmeler, Windows 9'un çıkışını hızlandıracak...

    YanıtlaSil
  6. win7de çalışmıyor ?

    YanıtlaSil

 
tic
Top