0
Microsoft, mobil işletim sistemiyle gelişmeye devam ediyor. Pazarda çok düşük bir paya sahip olsada, Windows Phone'un hızlı gelişmesi herkesi sevindirmiş durumda. Özellikle Nokia'ya oynadıkları oyundan sonra Microsoft hızlı bir şekilde mobil işletim sistemi pazarında gelişmeye devam ediyor. Kasım ayı içerisinde uygulama indirme rakamlarına bakacak olursak Micrısıft'un mobil işletim sistemi Windows Phone'un doğru yolda olduğunu söyleyebiliriz.

Ücretli uygulamalar çok indirildi

Kasım ayı içerisindeki rakamlara bakacak olursak özellikle ücretli uygulamalarda büyük bir artış söz konusu. Ücreli uygulamalarda %34'lük bir indirme artışı herkesten çok Microsoft'u sevindirdi. Bu oranla 1,3 milyon indirme rakamına ulaşan ücretli uygulamalar Microsoft'a çok kazandırdı. Bu ayrıca kullanım oranlarının ve kullanım alanlarının arttığınıda gösteriyor.

windows phone uygulama indirme rakamları

Ücretsiz uygulama indirmeleri de arttı

Açıklanan verilere baktığımızda sadece ücretli uygulamaların değil ücretsiz uygulamaların indirilmesinde de büyük bir artış mevcut. Ücretsiz uygulamalarda %13'lük bir artış söz konusu. Bu rakamlarla birlikte Windows Phone mağazada 1.5 milyon uygulama indirmesi gerçekleşmiş.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top