0
Bu yazımızda en çok ilgi gören Android tabletlerden birini tanıtacağız. Piranha Aristo II Android Tablet satışları gayet iyi, fiyat ve performans oranları açısından ilgi çeken bir model. Uygun fiyatı, kullanıcıların ilgisini çekerken, kalitesi de fiyatına göre gayet yerinde. Bakalım Piranha Aristo II Android Tablet'in özellikleri neler?

Piranha Aristo II Android Tablet özellikleri

Ekran: 7”, 1024X600 çözünürlük, S-IPS
İşlemci: Arm Cortex, çift çekirdek
Dahili Hafıza: 8Gb, micro sd kart desteği
İşletim sistemi: Android
Bağlantı özellikleri: Wifi, 3G, bluetooth, mini usb, hdmi, gps
Kamera: 8MP arka kamera ve 3.2MP ön kamera
Boyutlar: 355gr, 187.3x119.5x11.5 mm
Batarya: 3000mAh
Ram: 1Gb

Sim kart girişi var

Genel olarak özelliklerini verdiğimiz cihazda biraz detaya inelim. Piranha Aristo II Android Tablet'te 3G özelliğinin olması, gerçekten ilgi çeken bir durum. Özellikle ucuz tabletlere baktığınızda sadece wifi bağlantı seçeneğinin olması Piranha Aristo II Android Tablet'i ön plana çıkarıyor. Sim kart takıp telefon görüşmeleri yapabileceğiniz cihaz, iş için tablet arayanlara uygun.

Yüksek depolama alanı

Dikkat çekilmesi gereken özelliklerden bir tanesi 8Gb dahili hafıza olması. Bu hafızayı 32Gb microSD kart ile desteklediğiniz zaman bütün belgelerinizi saklayabileceğiniz bir yer haline geliyor. Bununla birlikte film izleyenler içinde hem ekran çözünürlüğü hem de depolama bakımında gelişmiş olan cihaz, bu özellikleriyle de ilgi görüyor.

Diğer özellikler

Bahsedilmesi gereken diğer özelliklere bir göz atalım. 1.6GHz hızında çift çekirdekli işlemci ile ihtiyacınız olan bütün uygulamaları sorunsuz çalıştırabileceksiniz. Yine oyun tutkunları, güçlü işlemci sayesinde Piranha Aristo II Android Tablet ile çok eğlenecekler. HDMI çıkışı bulunan cihazda ayrıca yüksek kalitede grafik kartı bulunuyor. Dört Çekirdekli VR SGX544 MP2 3D Grafik Ekran Kartı ile en iyi görüntüyü elde edebilirsiniz. 1Gb ram sayesinde yine istediğiniz uygulamayı ve oyunu takılmadan kullanabilirsiniz.

Piranha Aristo II Android Tablet

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top