0

Nokia akıllı saat üretiyor

Nokia'nın, bugün piyasada akıllı saati bulunan bir çok şirketten daha önce bu işe soyunduğunu biliyoruz. Akıllı saat üretme konusunda neden geç kaldığını da tahmin etsekte (microsoft) yorum yapmıyoruz. Güvenilir bir kaynağın yaptığı açıklamalara bakacak olursak, Nokia sonunda akıllı saatini piyasaya sürüyor. Kaynağa göre saatin piyasaya çıkacağı tarih, 2014'ün sonbaharı.

Akıllı saat üreten şirketler

Samsung, Sony gibi devler akıllı saatlerini piyasaya sürdüler. Apple, harika bir cihazla piyasaya çıkmayı düşünüyor. Samsung'un yaşadığı hüsran sonucu şirketlerin pek aceleci davranmadığını düşünüyoruz. Bildiğiniz gibi Samsung'un Galaxy Gear satışları hiç iyi gitmiyor. Apple'ın iWatch'unun geciktiğini düşünen çok sayıda insan olsa da Apple 2014 gelmeden bir plan yapmak istemiyor.

Nokia'dan çok ilginç bir akıllı saat

Nokia'nın akıllı saati ile ilgili yapılan açıklamada, cihazın önümüzdeki senenin sonlarına doğru piyasada olacağı söyleniyor. Bu en uzak tarih olarak, yaz aylarında duyurulabileceğine işaret ediyor. Cihazla ilgili bilinen en önemli özelliklerden biri ise görünüm ve şekil değiştirme özelliği olacağı. Bu tam olarak ne demek ve nasıl olacak bilemiyoruz. Bizde merakla bekliyoruz. Detaylar geldikçe elbette paylaşacağız.

nokia akıllı saat üretiyor

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top