3
Need For Speed Rivals indirenlerden bazıları Rusça dil seçeneğiyle karşılaştıkları için çok şikayetçiler. Bu sorun çözüldü! 

NFS Rivals Nasıl İngilizce Yapılır?

NFS Rivals oyununda Rusça dil seçeneğiyle karşılaşanlar oyunu düzgün oynayamamaktan çok şikayetçi. İngilizce olsa en azından bir şeyler yapabiliyorlar, ancak Rusça olunca hiçbir şeyden anlayamayan oyuncular bu konuda çok ısrar ettiler ve en sonunda çözüm üretildi. Eğer oyun Rusça ise oyunun sürümü 3DM’dir. Bizim size indirteceğimiz dosyaları gerekli yerlere attığınız zaman oyunu yeniden başlatacaksınız ve oyun İngilizce olacak. 

200 küsür MB’lık torrent dosyasını indirdiğiniz zaman karşınıza çıkacak olan iki adet dosyayı “bilgisayarım-yerel disk c-program dosyaları-electronik arts- NFS Rivals-Data-Win32-Loc” yolunu takip ederek geldiğiniz klasörün içine atın. Klasörün içinde “ru” isimli iki tane dosya var. onlar da kalsın. Bunu yaptıktan sonra artık oyununuz İngilizce olacaktır. 


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. belirttiğiniz dosyalar silindiği durumda oyun çalışmamakta. verdiğiniz dosyalarla olanları değiştirdiğimde ise oyun hala rusça kalmaktadır

    YanıtlaSil
  2. link vıruslu dıkkat

    YanıtlaSil

 
tic
Top