0
2013 yılında LG G2 ile büyük çıkış yapan LG firması G serisinden yoluna devam etmeyi kararlaştırmış durumda. G2’den sonra G2 Mini açıklaması yapan LG’nin şimdi de G3 haberleri yayılmaya başladı. G2 Mini hakkında daha önce sizlerle paylaşımda bulunmuştuk. LG G2 Mini özellikleri hakkında detaylı bilgi için bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz. 

LG G3'e parmak izi sensörü özelliği

LG G3 ile ilgili detaylı bilgi verilmese de önemli bir özelliği hakkında yeterli bilgi sahibiyiz. Apple’ın iPhone 5S’te kullandığı parmak izi sensörü G3’te de olacak. LG bu özellik için işareti vermiş görünüyor. iPhone 5S’in parmak izi sensörü nedeniyle güvenlik konusunda diğer iPhone’lara göre daha zayıf olacağı konusu da gündeme gelmişti. Ancak konu şu an önemini yitirmiş durumda. LG de G3 modelinde bu özelliği kullanarak dikkatleri üzerine çekip iyi satış yapmayı planlıyor, ancak bakalım Apple kadar dikkat çekebilecek mi? 

LG G3’ün çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi gelmese de tanıtım tarihi hakkında kesin bilgiye sahibiz. G3 Şubat ayında yapılacak olan MWC 2014 etkinliğinde tanıtılacak. Bahara girişte de piyasaya sürülebilir. Bakalım bu tahminlerimiz doğru çıkacak mı? 

Ayrıca sizlere vermemiz gereken bir diğer bilgi de LG G3’ün özellikleri hakkında! LG G3’ün özellikleri neler olacak? 

Birkaç küçük fısıltı diyebileceğimiz haber de buradan geldi. 5.5 inç ekrana sahip olacak olan LG G3 IPS LCD ekrana sahip olacak. 1.440 x 2.560 piksel çözünürlüğü bizlere sunacak. Ayrıca 16 MP arka kameraya da sahip olacak. Şimdilik bu kadar bilgiyi verebiliyoruz. İlerleyen zamanlarda daha geniş bilgilerle karşınızda olacağız.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top