0
LG yönetiminden gelen açıklamaya göre yakın zamanda telefonların %40'ı kavisli olacak. Bildiğiniz gibi LG, G Flex modeliyle ilgi çekici bir model ortaya koydu. 6” ekran, HD çözünürlükle ve 4 çekirdek Qualcomm Snapdragon 800  işlemci ile payasada yer edinen LG G Flex şekli ile de görenlerin ilgisini çekti.

Kavisli modeller yaygınlaşacak

LG yönetimi bu cihaz hakında ilginç açıklamalar yaptı. Düz modellerden sıkıldıklarını açıklayan yönetimi, bir çok şirketinde 2018 yılına kadar kavisli modeller üreteceğini ve piyasanın %40'ının bu modellerden oluşacağı söylendi. LG'ye göre bir çok şirkletin önümüzdeki bir kaç yılda bu modellerden üretmeye başlaması söz konusu.

lg yönetimi kavisli model açıklaması

Kavisli telefon modası

Kavisli ekran telefon denince aklımıza bu günlerde iki model geliyor. Biri Samsung'un Galaxy Round'u diğeri ise LG'nin G Flex modeli. Ortaya atılan bazı iddialara göre ise Apple'da kavisli modellerle ilgileniyor. Bu güne kadar düz sitilini, daha doğrusu sitilini bozmayan belli başlı modellerden olan Apple'ın gelecekteki %40 oranının içinde yer alıp almayacağına biraz şüpheli yaklaşıyoruz; fakat renkli iPhone 5C modellerinden çok öncede böyle renkli telefonların üretileceğine ihtimal vermiyorduk. Bu nedenle herşey olabilir. Biz bundan sonra kavisli bir telefon tanıtacak ilk şirketlerden birinin Sony olacağını düşünüyoruz. HTC'de bu tür yenilikere pek uzak sayılmaz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top