0
iPhone 6’da bulunacak özellikleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Apple bu özellikleri resmi olarak açıklamasa da almaya çalıştığı patentlerden bu özellikler anlaşılıyor. 

iPhone 6 Özellikleri

Apple’ın iPhone 5’ya ekleyeceği özelliklerden bir tanesi kalp ritmi ölçmeye yarayacak. Obezlerin ve zayıflamaya çalışan onca insanın kullanmak isteyeceği bu özellik Apple’a bir servet bağışlayabilir. Kaldı ki sadece obezler ve zayıflamak isteyip spor yapan insanlara değil, tüm insanların günde bir kez kal ritmini ölçtürmesi gerekiyor. Sağlık açısından çok önemli olan bu özellik Apple’ın iPhone 6 satışlarını önemli derecede etkileyecek gibi duruyor. 

iPhone 6’da bulunacak olan bir diğer özellik de Hovertouch özelliği. Bu özellik ekrana dokunmadan ekranı yönetme anlamına geliyor. Parmağınızı ekrana değdirmeden, sadece ekranın yakınına götürerek ekranın algılamasını sağlıyor. Bu sayede elinizi ekrana sürmeden telefonu kullanmış oluyorsunuz. Samsung’un Note 3 ve S4 gibi cihazlarında kullandığı bu özelliği Apple daha da geliştirecek. 

Bakalım iPhone 6’da bu özelliklerden başka ne gibi özellikler olacak. Bizi takip edin, ayrıntıyı kaçırmayın.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top