0

IOS 7 kullanım oranları arttı

Bir araştırma şirketi tarafından yapılan araştırma verilerine göz attığımızda IOS 7 kullanımının %74 oranlarına çıktığını görüyoruz. Bu önemli bir rakam ve Apple'ın her 4 cihazından 3'ünün IOS 7 kullandığını gösteriyor. Veriler Apple'ın sitesinde yayınlandı.

IOS 7'nin rekorları

Bu verilerin etkileyecini olduğunu kanıtlamak için size yayınlandığı zamandan bahsetmek istiyoruz. IOS 7 ilk yayınlandığında indirme rekorları kırdı; fakat bir konuda daha rekor kırdığını söylemek gerek. Downgrade, yani bir önceki sürüme dönme konusunda da insanlara rekor kırdırmıştı. IOS 7'yi büyük bir heyecanla yükleyenler ondan süratle uzaklaşmak için sistemlerini IOS 6'ya geri güncellemişlerdi. Bunun en büyük sebebi çok önemli hata ve eksikliklerle yayınlanan IOS 7'ydi. Apple'ın belli aralıklarla yayınladığı güncellemeler tespit edilen hataların giderilmesini sağladı; ama insanların bir kısmı hala çekingen. Buna rağmen IOS 7 kullanım oranları %74 civarında geziniyor. Yenilikçi yapısı ve görünüşüyle IOS 7'nin kısa zaman içinde bütün cihazlarda kullanılacağı düşünülüyor.

Amerikada polis tarafından tavsiye edildi

Amerika'da çeşitli kampanyalarla! Desteklenen IOS 7 NYPD tarafından bile tavsiye edildi. Apple iPhone sahiplerine bir bildiri gönderen polis departmanı, güvenlikleri açısından IOS 7 güncellemesini yapmaları gerektiğini halka bildirdi. Kayıp ve çalıntı ihbarında büyük bir azalma yaşayacağını düşünen polis, çalıntı ve kayıp cihazlar için IOS 7'de bulunan cihaz takip uygulamasınıdan yararlanabileceğini düşündü.

İlgili – Dev Apple

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top