0
HTC'nin yeni modeli One 2'den detaylar gelmeye devam ediyor. Son sızıntı haberlerde bir görüntü ortaya çıktı. Görüntüde HTC One 2 modelinin 3D yazıcıdan çıkan modeli görüyoruz. Telefon boyut bakımından iPhone ile kıyaslanmış. Özellikleri konusunda da sızıntı olan One 2 modelinin detaylarını haberimizin devamında veriyoruz.

HTC One 2 özellikleri

Ekran boyutuyla ilgili iki ihtimal konuşuluyor. Bunlardan biri 4.7”, bir diğeri ise 5” olarak karşımıza çıkıyor. Qualcomm Snapdragon 800 veya Qualcomm Snapdragon 805 işlemci seçenekleri üzerinde duran dedikodular bir durum için bizi aydınlatıyor. Eğer 805 tercih edilirse 4K çözünürlük, yüksek ihtimal HTC One 2'nin en önemli özelliklerinden biri olur. Ses konusunda kaliteyi daha da arttıracağı bilinen HTC'nin ön tarafa 2 hoparlör birden koyduğu görülüyor. Ayrıca iddiaların en önemlilerinden biri çift led flash desteği. Bu özellik bildiğiniz gibi iPhone 5S'te de vardı. Elbette çok kolay tahmin edebileceğiniz üzere Android 4.4 işletim sistemiyle piyasaya sürülecek.

Konuşulan özelliklere baktığınızda şuan piyasada olan büyük rakiplerine göre çok ileri düzey bir telefon olacağı kesin. Fakat bu özelliklerin sadece dedikodudan ibaret olduğunu söylemekte fayda var. Umarız HTC tutkunları için özelliklerin hepsi doğru çıkar. Şunu da belirtmek gerekir ki, bu üst düzey telefonun elbette fiyatı da üst düzey olacaktır.

htc one 2 detayları

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top