0

Satın alma aşamasında bilgilendirme

Google Play'de yine önemli değişiklikler yapacak bir güncelleme geliyor. 4.5.10 sürümüyle Google Play'de önemli değişiklikler görülecek. Bunlardan en önemlisi insanlara satın alma aşamasında daha fazla bilgi vermeyi planlıyor. Bir uygulama satın alırken onun için harcama yapıp yapmayacağınızı öğrenebiliyorsunuz.

Kullanıcı yorumları

Gelen bir diğer güncelleme ise kullanıcı yorumlarıyla ilgili. Güncellemeden sonra yorum kısmı daha belirgin hale geliyor. Bununla birlikte değerlendirme yıldızları yeşil renge dönüştürüldü. Yorumunu düzenlemek isteyenler için üzenle seçenekleri geliştirildi ve ön plana çıkarıldı.

Yorum silme

En önemli ve beklenen özelliklerden biri de kullanıcıların yorumlarını silebilmesi. Daha önceden böyle bir seçenek yoktu. Yorumunu silmek isteyenler sadece düzenle deyip yorumunu silip değerlendirmesini tekrar kaydedebiliyordu. Bu durum daha pratik hale getirildi.

Google Play güncellemesi ne zaman geliyor?

Google Play'in bu son hali bazı bölgelerde paylaşıldı. Sınırlı sayıda insan kullanıyor. Güncelleme yakın zaman içinde herkesin telefonuna gelecektir. O zamana kadar beklemek istemiyor ve hemen kulanmak istiyorsanız Google Play 4.5.10 linkinden indirebilirsiniz.

İlgili - AndroidSpin

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top