0
GMD cihazınıza son güncellemeden sonra şekilli kilit koyduysanız aklınızda iyi tutmanız gerekecek. Bir dalgınlığa gelip unutursanız açmanız imkansız oluyor. Kilidi birçok kez yanlış girdiğinizde iş çıkmaza giriyor! Bu kilidi nasıl tekrar açabilirsiniz? 

General Mobile Discovery Şekil Kilidi Açılmama Sorunu

Diyelim ki GMD cihazınızda şekilli kilidi unuttunuz. Normalde güncellemeden önce bir de sayı ile güvenlik alıyordu. Eğer şekilli kilidi unutursanız pin ile açabiliyorsunuz, ancak son güncellemeden sonra yetkililer nasıl bir güncelleme yayınladılarsa artık pin sormuyor. Şekilli kilidi ya açtın ya açtın, açamadın telefonundaki kayıtlı her şeyin gider. Buradan yetkililere sesleniyorum. Bu saçma işi hemen düzeltsinler. İnsan unutabilir. Nasıl tekrar açacaklar? İlla formatlamak mı lazım. Yapılması gereken pin ile güvenliği güvenlik altına almalılar. Yetkililerin savunması şu olabilir. Pin kilidi yerine e-posta ile cihazı açma yöntemini koyduk. Ancak bu yeterli değil. Telefonda açık olan gmail adresini giriyoruz, olmuyor. Peki, neden? Çünkü internete bağlı değil. Her gittiğimiz yerde internet olacak diye bir kaide yok. Bu nedenle eski özellik olan pin sistemi geri getirilmeli. 

General Mobile Discovery Şekil Kilidi Açılmama Sorunu

Şu an böyle bir sorunla karşılaştığınız zaman nasıl telefonunuzu tekrar eskisi gibi kullanmaya başlarsınız? Eğer telefonun şekilli güvenliğini unuttuğunuz anda cihazınız internete bir şekilde bağlı ise o zaman işi çözebilirsiniz. Eğer internete bağlı değilse tek çareniz telefona format atmak. Peki, General Mobile Discovery telefona nasıl format atılır? Onu da bu bağlantıya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top