6
Diğer Android telefonlar gibi GM Discovery’e format atmak son derece basittir. Bunun için birkaç basit kuralla birkaç basit bilgi yeterlidir. Şimdi size o bilgileri vereceğiz. 

General Mobile Discovery Nasıl Format Atılır?

GM Discovery telefona format atmak için öncelik telefonunuzdaki şarj oranının % 50’den fazla olması gerekir. Bu adım tamamsa aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. 
  • Telefonu tamamen kapatın ve bataryasını bir defa söküp takın. 
  • Telefon kapalı durumdayken ses açma + güç butonu(Power Tuşu) tuşlarına basın ve bekleyin. General Mobile yazısı geldiğinde elinizi sadece güç tuşundan çekin. Ses açma tuşuna basılı kalsın. 
  • Ardından recovery ekranı geldiğinde elinizi tüm tuşlardan çekin. 
  • Karşısınıza gelen ekranda wipe data/factory reset yazısının üzerine ses kısma tuşuyla gelin ve açma kapama tuşuna parmağımız basılıyken ses açma tuşuna basın. 
  • Karşınıza bir ekran gelecektir. Bu ekranda “yes delete all user data” butonu olacaktır. üzerine ses kısma tuşuyla gelin ve açma kapama tuşuna parmağımız basılı iken ses açma tuşuna basın. 
  • Sıfırlama işlemi tamamlandığında karşınıza gelen “Reboot System Now” yazısının üzerine gelin. Açma kapama tuşuna parmağınız basılıyken ses açma tuşuna basın. Cihaz kapanıp açılacaktır. Açıldığında kolay kurulum ayarları karşınıza gelecektir. Gerisini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. 
Bu şekilde General Mobile Discovery’e format atabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. komut yok diyor lütfen cvpp

    YanıtlaSil
  2. General mobil yazısında sonra hemn cikiyo

    YanıtlaSil
  3. o ekranı görünce güç tuşuna bir kez basın. komut ekranı gelmeli.

    YanıtlaSil
  4. öncelikle bu sayfada bu yazıyı paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum telefonunda komut yok yazısıyazdığına rağmen söylenen yolu izledim ve şu anda telefonum çalışır vaziyette ve ilk aldığım gibi tekrar teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil

 
tic
Top