0
Bazı ülke operatörlerinden ve Galaxy S3 ve Galaxy S4 kullanıcılarından gelen haberlere göre Samsung, bu telefonlar için Android 4.3 güncellemesini tekrar yayınladı. Bildiğiniz gibi şirket kısa zaman önce indirmeye sunduğu Android 4.3 güncellemesinin hatalardan kullanılamayacak durumda olması nedeniyle geri çekmişti.

Galaxy S3 ve Galaxy S4 için Android 4.3 güncellemesi

Yapılan haberlere göre Samsung'un en popüler iki telefonu olan Galaxy S3 ve Galaxy S4 için Android 4.3 güncellemesi stabil sürümle tekrar yayına alındı. Samsung tarafından yapılan açıklamaya göre hatalar giderildi. Son sözü elbette kullanıcı yorumları belirleyecek. Bir önceki güncellemenin hatalarla dolu olması ve iki telefonda da Samsung'un aynı hataya düşmesi, çeşitli spekülasyonlara neden olmuş ve Samsung çok eleştiri almıştı.

galaxy s3 ve galaxy s4 için android 4.3 güncellemesi yeniden başladı

Galaxy Gear'ın satışlarını arttırmak

Satışları inanılmaz derecede kötü giden giyilebilir teknoloji diye piyasaya çıkan Galaxy Gear'ın satışlarını arttırmak için telefonlarını bir bir Galaxy Gear ile uyumlu olan Android 4.3 sürümüne güncelleyen Samsung, bu hızlı güncellemeler ile birlikte bir sürü hata yaptı. Bakalım bu son güncellemeler nasıl olmuş.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top