0
İOS için uzun zamandır mağazada olan Banana Kong oyunu kısa zaman önce de Android’e geldi! Çok zevkli ve heyecanlı olan oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. 

Banana Kong

Banana Kong oyununun bedava olarak indirilmeye sunulduğunu açıklayalım. Oyunu indirmek için bu bağlantıyı kullanın. Oyunu boş boş oynamayın. Oyunu ne amaçla oynayacağınızı bilirseniz daha çok zevk alacaksınız. 

Oyunun amacı nedir? 

Banana Kong oyununda siz bir gorilsiniz ve muzlardan kaçıyorsunuz. Normalde maymunların muzları çok sevmesi gerekir. Ancak siz kaçıyorsunuz. Kaçma sebebiniz ise şu. O kadar çok muz var ki maymun tepe tepe yığmış, artık muzlar daha fazla duramıyor ve maymunun üzerine yıkılıyor. Maymun da son anda kaçıyor ve koşmaya başlıyor. İşte arkanızdan sürekli gelen muzlar sizi koşturan unsurlar. Kaçarken yine dayanamıyorsunuz ve sağda solda olan muzları yiyorsunuz. Bu şekilde ilerleyip muzları yerken sol üst köşede bulunan enerjiniz doluyor ve ekranın sol üst köşesini sağa doğru çektiğinizde maymun hızlanıyor. Bu şekilde ekranın sol üst köşesindeki enerji göstergesini doldurup kullanabiliyorsunuz. 

Banana Kong

Engellere çok dikkat edin! 

Oyunda bulunan engeller çok şaşırtıcı. Eğer enerjinizi kullanarak hızlanmadıysanız ve bir engele çarptıysanız ölürsünüz. Eğer canlanmaya hakkınız varsa, tıpkı Temple Run oyunlarındaki elmaslar gibi o zaman canlanırsınız. Eğer yoksa ölürsünüz baştan başlarsınız. Sol üstteki enerjiyi kullanarak engele çarptığınız zaman engel parçalanır. 

Banana Kong

Farklı mekanlarda oyunu sürdürüyorsunuz! 

Oyunda 3 farklı mekan var. Yer üstü ki bu ilk başladığınız yerdir. Yer altı ve deniz gibi mekanlar var. eğer bir boruya yaklaşırken sol üstteki enerjiyle hızlandıysanız ve boruya çarptıysanız denize gidiyorsunuz. Denizde de engel olarak timsahlar, piranalar, ahtapotlar, deniz anaları, elektrik balıkları ve mürekkep balıkları var. Bunlara da dikkat edin. Bir diğer mekan da volkanın içi. Aslında tam olarak volkana benzemiyor, ama etrafta lavlar olduğu için oraya volkan demeyi tercih ettim. Volkanda da tepeden taşlar düşüyor. Engeller bu şekilde oluşuyor. Bir de şunu söylemeliyim. Eğer lava değerseniz sizi yer yüzüne atıyor. Ölmüyorsunuz. Tıpkı denizde olduğu gibi. Denizde de arkanızdan timsah geliyor. Isırırsa sizi yer yüzüne atıyor. 

Oyunda çeşitli hayvanların üzerine binebiliyorsunuz! 

Farklı mekanlarda farklı hayvanlar var. bunların üzerine binebiliyorsunuz. Örneğin denizde su kaplumbağası var. Onun üzerine binip yol alıyorsunuz. Size bir ak verdiğini düşünün. Onunla bir engele çarptığınızda ölmüyorsunuz. Sadece hayvan gidiyor. Yer yüzünde, ilk başladığınız yerde papağan var. onun üzerine binip uçuyorsunuz. Kuşu uçurmak için ekranı aşağı yukarı elinizle gezineceksiniz. Yer altındaki hayvan da köstebek. Onun üzerine biniyorsunuz. Deli gibi koşuyor. 

Oldukça zevkli olan oyunu oynamak isterseniz yukarıda verdiğimiz linkten oyunu bedava olarak indirebilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top