0
AC 4 Black Flag’de bulunan bu bölüm biraz kafa karıştırıcı. Aslına bakarsanız bölümü geçmek sadece bölgede bulunan yerlileri temizlemekle alakalıdır. Ancak burada oyunda bir karışıklık oluyor. İki bölge var. biri tam olarak ormanın içi. Diğeri ise ormandan farklı olarak mağara gibi bir yer. Ormanda göreviniz başlıyor. Onu tamamlıyorsunuz, ancak mağaraya benzer olan mekanı bulamıyorsunuz. Gösterilen yere gidecek bir yol yok. İşte oyun burada karışıyor. 

assassins-creed-4-black-flag-clear-the-cavas-bolumu-nasil-gecilir
Burası birinci mekana girdiğmiiz yer. Buranın sol tarafından ikinci mekana giriş yapıp clear the cavas bölümünü geçeceğiz. aşağıdaki resimde ikinci mekana giriş yerini görüyorsunuz.
İkinci mekanı bulmak için birinci mekana girdiğiniz kumsalı hatırlayın. Kumsaldasınız ve sağınıza dönüyorsunuz. Orada orman girişi var. Ormana giriyorsunuz. Sol tarafınıza baktığınız zaman küçük bir su birikintisi var ve oradan da ikinci mekana giriyorsunuz.
assassins-creed-4-black-flag-clear-the-cavas-bolumu-nasil-gecilir
Burası ikinci mekan. Buranın sağ tarafında birinci mekan var. 
Biz birinci mekanı temizledikten sonra ormanın içinden ikinci mekana çıkmak istiyoruz. Ancak böyle değil. Önce başladığımız yere geri döneceğiz. Kumsala döneceğiz. Kumsaldan sonra sol tarafta bulunan mekana gireceksiniz. Burada da “Clear the Cavas” görevini yapıyorsunuz. Videoda ikinci mekanı nasıl bulacağınızı, nerede neyin olduğunu göstermeye çalıştık, iyi oyunlar ve iyi seyirler dileriz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top