0
Android platformlarında oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan bir tanesi olan Dead Trigger 2 bir savaş oyunudur. Savaşınız zombilere karşıdır. PC’den hiçbir farkı olmayan oyunun akıcılığına hayran kalabilirsiniz. 

dead trigger 2

Oyunu Google Play’den 1 GB’a yakın boyutuyla indirebilirsiniz. Birçok telefonun desteklediği oyun akıllı cebinizde bulunması gereken telefonlardan bir tanesidir. Oyuna tek başlıyorsunuz ve zombiler size saldırıyor. Sonraları bazı bölümlerde yanınıza bir arkadaş geliyor ve size yol gösteriyor. Başladığınız zaman elinizdeki silah bir anahtar. Tamircilerin kullandığı anahtarlardan. Büyükçe bir şey. Levye gibi. Onu zombilere birkaç defa vurarak öldürüyorsunuz. Zombilerden çıkan paraları topluyor ve silah geliştiriyorsunuz. 

Oyunda 3 ya da 4 tane mühendisiniz var. Onlara silah geliştirmeleri için para veriyorsunuz. Bu nedenle zombilerden aldığınız paralar önemli. Elinize aldığınız tabanca ve makineli tüfekleri onlar geliştiriyorlar. 

Dead Trigger 2 bir mobil oyuna göre oldukça büyük haritaya sahip. Birçok görev sizleri bekliyor. Oyunda heyecnlanmamak elde değil. Birçok zombi üzerinize geliyor ve onları öldürmek zorundasınız. Yoksa sizi birkaç vuruşta öldürebiliyorlar. 

Oyunun hareket kolaylığından da bahsedelim. Ekranın sol ve sağ köşelerine yerleştirilmiş hareket tuşları ile dokunarak hareket ediyorsunuz. Dönme ve ilerleme özelliklerini bu şekilde kullanıyorsunuz. 

Oyun hakkında söyleyebileceklerimiz bunlardır. Eğer merak edip öğrenmek istediğiniz ayrıntılar varsa bizlere yorumdan ya da Facebook sayfamızdan ulaşabilirsiniz. 


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top