0
Yapımcısı Türk olan Dolmuş Driver oyunu Android markete geleli uzun zaman oldu. Bu süreç içinde önemli ilerlemeler gerçekleştirebilmiş ve kendini sevdirmeyi başarabilmiştir. Oyunla ilgili tüm detayları yazımızdan öğrenebilirsiniz. 

Dolmuş Driver Google Play

Oyunun amacı nedir? 

Oyunda siz bir dolmuş şoförüsünüz. Genco isimli kişiyle yola çıkıyorsunuz. İstanbul yollarında dolmuşunuza yolcu topluyor ve para kazanıyorsunuz. Sağda ya da solda yolcular sizi bekliyor olacaklar. Onları almak için doğru zamanda sollama yapacaksınız ve onların üzerinden geçeceksiniz. Bu sayede yolcuları almış olacaksınız. Yolcuları aldığınız zaman kaza yapmadan bitiş çizgisine ulaşabilirseniz paranızı alıyorsunuz. Eğer yolda kaza yaparsanız para alamıyorsunuz. 

Oyunda arabaya takabileceğiniz aksesuarlar nelerdir? 

İlk olarak arabaya turbo takıyorsunuz. Turboyu istediğiniz zaman çalıştırabilir, arabanızı hızlandırabilirsiniz. Turbo bittiği zaman doldurmak için arabalara takın geçmeniz gerekiyor. Arabaların yanından hızlı bir şekilde geçerseniz o zaman turbonuz doluyor. Eğer ters yola girerseniz de turbonuz doluyor. Turbonuzu para karşılığı değiştirebiliyorsunuz. Daha güçlü bir turbo takabiliyorsunuz. Başka takabileceğiniz bir aksesuar bulunmuyor. Güncelleme gelirse yeni aksesuarlar eklenebilir. 

Oyunda konuşmalar Türkçe! 

Zaten en önemli özelliği de budur. Oyundaki konuşmalar Türkçe! Her şeye karışan yaşlı kadınlar, şoförü sinirlendirenler ve daha birçok Türk huylar oyundaki konuşmalarda mevcut. Oyunu bu bakımdan çok seveceksiniz. 

Yüksek boyutlara sahip olmayan Dolmuş Driver oyununu Google Play’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndirmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top