0
FixYa'nın raporuna göre, akıllı telefon sahiplerinin şikayet ettikleri noktalar belirlendi. En çok şikayet edilen telefonlar; GalaxyS4, iPhone 5S, HTC One oldu. Bu telefonların son zamanların en çok satan telefonların arasında yer alması da ayrı bir ironi. Bakın bu telefon sahipleri nelerden şikayet etmiş. Bu bilgi ilerde telefon alacaklarada çok yardımcı olabilir.

Galaxy S4 şikayetleri

GalaxyS4 sahiplerinin son zamanlarda çok şikayeti var desek hiç yanlış olmaz. Özellikle işletim sistemi güncellemesinden kaynaklanan hayal kırıklığı ile birlikte telefonun beklentileri karşılamaması ayrı bir sorun. Samsung'un son amiral gemisi Galaxy S4 ile ilgili gelen en çok şikayet pilin yeterli olmamasıyla ilgili. GalaxyS4'ün pili çok hızlı bitiyor. Bununla birlikte en önemli bir diğer şikayet konusu ise Galaxy S4'ün çok fazla ısınıyor olması. Bununla birlikte ekranın çok karanlık olduğunu ve multimedya konusunda sınıfta kaldığını söyleyenlerin sayısı hiçte az değil.

akıllı telefonlarda hangi sorunlar var

Apple iPhone 5S şikayetleri

Apple'ın büyük umutlarla piyasaya sürdüğü iPhone5S ekranından dolayı sınıfta kalıyor. Ekranın çok küçük olduğunu düşünen kullanıcı sayısı oldukça fazla. Bununla beraber parmakizi sensörü konusunda içinde hala bir şüphe olan insan sayısı gerçekten hetırı sayılır düzeyde.

HTC One'da ne gibi problemler var?

HTCOne kullanıcılarının en çok şikayet ettiği nokta ise uzayan şarj süreleriyle beraber, ses kalitesinde problem olması. Konuşma esnasında ya da müzik dinlerken araya parazit girdiğini iddia edenlerin sayısı ayyuka çıkmış durumda. Uzayan şarj süresi ise cidden can sıkıcı bir durum. Son zamanlarda çıkan modellere baktığımızda dahahızlı bir kullanıcı deneyimi sunmaktalar.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top