0
İlginç sinema haberlerinden biri, uzun zamandan beri oynadığımız ve iki adet oyunu olan Temple Run'ın dilmi geliyor. Yapılan açıklamada popüler mobil oyunun filmi için yapımcıların kolları sıvadığı söyleniyor. Konu Temple Run oluınca bir çok kişi hayal gücünü çalıştıramıyor. Sonuçta oyunda sadece tapınağın birinden çıkıp yaratıktan kaçıyorsunuz. Kaçarken hiç bir engele takılmamanız gerekiyor.

Son zamanlarda bir çok oyunun film haberi gelmeye başladı. Assassin's Creed, uzun zamandır piyasayı kasıp kavuran ve son oyunu Black Flag ile yine ilgi odağı olan oyunumuz'da sinemaya uyarlanacakç daha önce dizi şeklinde çekilmeye çalışılan oyun, amatörce ilerleyiş nedeniyle iptal edilmişti. Gelen son haberlere göre Assassin's Creed'de yine bir erteleme söz konusu. Aynı zamanda en popüler mobil oyunlardan biri olan Angry Bird içinde animasyon çalışmalarının başlanacağı konuşuluyor.

Peki Temple Run nasıl olacak diyenlere, bir hazine avcısı filmi olabilir diyoruz. Filmle ilgili hiç bir detay yok. Film için oluşturulan IMDb safyasında bile herhangi bir bilgi yok. İnternette dolaşan haberlere göre, David Heyman filmin yapımcılığını üstlenecek. Warner Bros. İsmi altında dağıtılacak filmin çok konuşulacağından emin olabilirsiniz. Detayları bizde bir Temple Run oyuncusu olarak merak ediyoruz.

İlgili - Hollywoodreporter

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top