0
Amerika'da satışa sunulmasıyla birlikte kısa sürede stoklarda kalmayan yeni nesil konsol PS4 karaborsaya düştü. Hızlı bir şekilde stokların erimesini fırsat bilen kimi satıcıların, internet siteleri üzerinden PS4'ün gerçek fiyatının neredesye 2 katı fiyattan konsolu satmaya çalıştılar. Karaborsadaki konsolların bir çoğu satılmış durumda.

PS4'ün mağazalarda tükenmesi üzerine bir çok satıcı kendine ayırdığı PS4'ü yüksek fiyattan e-ticaret siteleri üzerinden satmaya başladı. Bu durum bir çok oyuncu tarafından teğkiyel karşılansada mağazadaki stoklara yetişemeyen oyuncular için bir çözüm oldu.

ps4 karaborsada

PS4'ün bu denli ilgi görmesi normal olarak karşılansada stokların hızlı bir şekilde tükenmesi Sony'nin strateji eksikliğinden kaynaklanıyor. Amerika, bildiğiniz üzere Xbox One'ın memleketi ve sanırız Sony, Ameirka'da ön siparişlerden daha yoğun ilgi görmeyi beklemiyordu.

Amerika'da 399 dolardan satışa sunulan yeni nesil konsol PS4, karaborsaya düşünce, çeşitli e-ticaret sitelerinde 600 doları aşkın rakamlarla satışa sunuldu. Bu ciddi manadaki fiyat artışına rağmen konsollar satılmaya başladı.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top