0
Nokia'nın Yeni Zellanda hesabından açıkça küfredildi. Durum Nokia'nın takipçilerini sarstı. Nokia'nın Yeni Zellanda Twitter hesabından edilen küfür talipçilerini şoka uğrattı. Elbette bu durumu alaya alıp, Retweet edenler ve Tweet'i favorilerine alanlar bile var. Nokia bu ilginç durum için özür dileri. Olayın sebepleri ise açıklanmadı.


Nokia'dan başarılı Twitter göndermeleri

Nokia'nın Twitter hesabını çok verimli bir şekilde kullandığını biliyoruz. Diyebiliriz ki sosyal medyayı kendi yararına kullanmayı bilen sayılı şirketlerden biri de Nokia. Nokia'nın Twitter hesabı üzerinden rakipleriyle söz dalaşına girmeside artık alışıldık bir durum haline geldi. Nokia, Twitter üzerinden diğer telefon üreticilerinin reklamları ve ürünleri üzerinden yaptığı göndermelerle en çok konuşulan şirketlerden biri oldu. Özellikle yakın zaman önce renkli iPhone 5Cler ile ilgili yaptığı göndermeler çok konuşulmuştu.

Prestijini sarstı

Nokia'nın Yeni Zellanda Twitter hesabından açıkca edilen küfür Nokia'nın prestijine ve sosyal medyadaki gücüne gölge düşürdü. Olayın amatörce bir iş olduğu yorumları yapıldı. Skandalla ilgili yapılan bir yorum, Nokia'nın Yeni Zellanda Twitter hesabının hacklendiği yönünde. Diğer bir görüş ise, Nokia'nın Yeni Zellanda Twitter hesabına erişimi olan birinin kendi Twitter hesabıyla resmi hesabı karıştırmış olabileceği söyleniyor.  

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top