0

Çift katmanlı pil

LG G' çift katmanlı pil teknolojisi ile harikalar yaratıyor. Bir çok modelden daha iyi bir enerji performansı sağlayan Lg G2'nin pili teste tabi tutuldu. Teste karşılaştırma için diğer telefonların verileri de girildi. Aynı işlemden geçen diğer 8 telefon Lg G2'nin performansını yakalayamadı. En iyi pil performansı LG G2'de mevcutç Ondan sonra Samsung'un devi Galaxy Note 3 geliyor.

Enerji test sonuçları

Testte bir çok model yer alıyor. LgG2, Note 3, HTC One, iPhone 5S, Galaxy S4, Nexus 5, Xperia Z, Nexus 4, Xperia Z1... Testte yer alan telefonlar son zamanlarda gündemi oldukça meşgul eden ve popülerlik sırıalamasında listenin başını çeken modeller. Peki pil durumundan nasıl bir sıralama sizi bekliyor. Görselimiz yazımızda.

lg g2 ve nexus 5 pil performansı

En iyi pil performansı LG G2

Test bir uygulama yardımıyla yapılıyor. Uygulama cihazın pili bitene kadar cihazı kullanıyor. Bir kişi telefonu gün içinde ne amaçla kullanıyorsa uygulama, cihazın şarjı bitene kadar aynı işlemleri sürekli tekrarlıyor. Bütün cihazlara aynı prosedür uygulanıyor. LG G2'nin performansı inanılmaz. En yakın rakibine bile fark atmayı başaran telefon hiç durmadan 6 saat 48 dakika boyunca kullanılabiliyor.

Nexus 5 pil performansı

Daha yeni tanıtılan Nexus 5'in pil performansı ortalama bir telefonu geçemiyor. Galaxy S4 ile aynı bataryayı kullanmasına rağmen performans olarak biraz gerisinde kalan Nexus 5 bu açıdan pek bizi güldürmüyor. İlk Android 4.4 sürümünü kullanan cihazın 4 saat 50 dakika şarj süresi bulunuyor. Yine hatırlatmakta fayda var ki elbette bu sürekli kullanılan bir cihaz performansıdır. Uygulama cihazı bir saniye bile dinlendirmiyor. Şarj süresi yeterli olsada diğer telefonlara göre cihaz biraz geride kalıyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top