0
LG’nin kavisli cebi G Flex’in ekranı her an kırılacakmış gibi duruyor, ancak LG’den gelen bir habere göre G Flex’in ekranı tam olarak 40 KG yüke dayanıklı. 

LG G Flex 40 kilo yüke dayanıklı

Akıllı telefonlar arasında ilk olan kavisli cep herkesin kafasında bir şüphe uyandırmıştı. Acaba kırılır mı ya da kolayca zarar görür mü düşüncesi herkeste hakimdi. Bu nedenle LG bir garanti verdi ve G Flex ile ilgili bir görsel yayınladı. G Flex’i camı yere gelecek şekilde düz bir zemine yatırmışlar. Üzerine de 40 kiloya denk bir basınç uygulamışlar. LG G Flex tam olarak kavisli bir cep olmaktan kurtulup düz bir hal almış, ancak kırılmamış. 

LG G Flex’in bu denli esnek olması gerçekten ilgi çekici. G Flex 720p çözünürlüğünde ve 6 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Snapdragon 800 işlemci ve 2 GB RAM bulunduran cep hızından da taviz vermiyor. LG şarj sorununu ortadan mümkün olduğunca kaldırabilmek için 3500 mAh bir batarya ile bu cihazı piyasaya sürecek. Kısa zaman içinde Güney Kore’de satışa çıkacak olan LG G Flex, daha sonra da Aralık ayında Avrupa’da 650 Euro gibi bir fiyatla satışa çıkacak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top