0
Apple’ın gözde telefonlarından biri olan iPhone 4S Taylandlı bir adamı öldürdü. Elektrik akımına kapılan Taylandlı adamın yanında kömüre dönmüş bir iPhone ve 3. parti bir şarj cihazı bulundu. Bundan önce de Apple’ın çeşitli cihazları birçok insanın hayatına son vermişti. Apple’ın başı beladan bir türlü kurtulmuyor! 

iphone 4s patladı

Bundan önce Çin’de ve dünyanın birçok yerinde son model Apple cihazları patlayıp insanların hayatlarına son vermişti. Apple buna çok iyi bir kılıf uydurmuş şarj cihazlarından kaynaklandığını söylemişti. Ayrıca Apple’ın verdiği şarj cihazlarından başka cihazlar kullanmamalarını da söylemişti. Ancak şarj cihazları değişmese de iPhone’lar elektrik kaçırmaya devam ediyor. 

Geçen ay meydana gelen bir iPad olayında bir baba 8 yaşındaki kızının iPad’ini kullanırken elektrik akımına kapılmış, kendini odanın farklı bir yerinde bulmuştu. Yine geçen Temmuz ayında Ma Ai Lun adındaki bir adam iPhone 5 ciazıyla konuşurken elektrik akımına kapılmış ve hayatını kaybetmişti. Apple’ınsa bahanesi hep aynıydı. Bakalım Apple bu sefer bu işten ne bahanelerle sıyrılmaya çalışacak? 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top