1
zenmate engellenen sitelere girişZenMate Chrome Uzantısı bir çok programdan daha kaliteli bir uzantıdır. Sadece bir uzantı olmasına rağmen,
bir çok programdan daha basit ve işlevseldir. Bu onun çok tercih edilmesine ve gerçekten her geçen gün gelişen bir sisteminin olmasına olanak tanıyor. Burada linki verilen uzantı, bir program değildir, uzantıdır. Chrome ile birlikte çalışır. Bu nedenle bilgisayarınıza ekstra yük olmaz.

Ücretsiz güvenlik, engelli sitelere erişim

ZenMate Chrome Uzantısı bazı alternatif programların aksine, ücretsiz kullanımı sayesinde harika bir hizmet veriyor. Ücretsiz oluşunun yanından basit oluşu da ev kullanıcılarının ZenMate Chrome Uzantısından tam verimi almalarına olanak tanıyor. ZenMate Chrome Uzantısı ayrıca engelli sitelere erişmenizi de sağlıyor.

ZenMate Chrome Uzantısı özellikleri

  • Bütün internet gezintinizi şifreler
  • Dünyanın farklı yerlerinden 5 lokasyondan bağlantı imkanı verir
  • Basit kurulum ve kullanım
  • Wi-fi güvenliği sağlar
  • Gizlilik sağlar
  • Hackerlar karşısında koruma sağlar
  • Ücretsiz kullanım

Basit bir uzantı

Chroma eklenen ZenMate Chrome Uzantısı, herhangi bir program indirmenize gerek duymadan güvenliğinizi basit bir şekilde sağlayabilir. Ayrıca Chrome'un özelliği sayesinde hangi bilgisayarda oturum açarsanız açın, otomatik olarak bu uzantı Chrome'a eklenecek ve sizi korumaya devam edecektir.

zenmate engellenen sitelere giriş

Kayıt ve kullanım

Chrome mağazadan ZenMate Chrome Uzantısını indirdiğinizde sizi otomatik olarak sitesine yönlendirecektir. Bu sitede e-mail adresinizi girmeniz isteyecektir. Girdikten sonra kayıt işleminiz bitmiş olacak. E-posta adresinize şifrenizi gönderen ZenMate Chrome Uzantısı aynı bilgisayarda sizden bir daha şifre istemeyecek; ama başka bilgisayarlarda Chrome kullanıp oturum açtığınız zaman ZenMate Chrome Uzantısına tekrar giriş yapmanız gerekecek. Kayıt işlemi bittikten sonra Chrome'un sağ üst köşesinde bulabileceğiniz uzantıyı açın ve On/Off butonundan açın. Açtığınız zaman otomatik korunmaya alınacaksınız.

Lokasyon belirleme

ZenMate Chrome Uzantısında 5 farklı lokasyon mevcut. Bunların bulundukları ülkeler; Amerika, İsviçre, Almanya, İngiltere ve Hong Kong. Bu demek oluyorki dünyanın çeşitli bölgelerinden internete güvenli bir şekilde bağlanabilirsiniz.

ZenMate Chrome Uzantısı hakkında detaylı bilgi almak isteyen ve uzantıyı kullanmak isteyen Chrome mağazasındaki standını ziyaret edebilir.  

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top