0
htc android 4.4 güncelleme tarihi
Android 4.4'ün tanıtılması ile birlikte şirketler, Android 4.4 güncellemesini telefonları için ne zaman yayınlayacaklarını duyurmaya başladı. Bu şirketlerden biri HTC. Genel olarak HTC, bu yıl sonuna kadar ve önümüzdeki yılın başlarında bir çok modelini Android4.4 KitKat sürümüne güncelleyecek.

HTC One 4.3 Jelly Bean güncellemesi

HTC çok hızlı çalışıyor. Daha bir çok bölgede HTC One için Android 4.3 güncellemesi yayınlanmayı beklerken HTC, Android 4.4 güncellemesini ne zaman yapacağını duyurdu. Ülkemiz için de HTC One Android 4.3 güncellemesini önümüzdeki haftalarda bekliyoruz.

HTC One Google Edition

HTC'den yapılan bir diğer açıklama ise, HTC'nin saf Android sürümü olan HTC One Google Edition'ın Kasım ayı içerisinde Android 4.4 KitKat güncellemesini alacağı şeklinde. Bu haberde saf Android HTC One'ı kullanıcılarını sevindirecek.

HTC Android 4.4 KitKat güncellemesi

HTC, bu yıl içerisinde bir kaç modele bu güncellemeyi uygulayacak. Ne yazık ki bu modellerden tek bilineni HTCOne Google Edition. Bu telefon güncellemeyi Kasım ayı içerisinde alacak. Diğer modeller için herhangi bir bilgi yok. Fakat biliyoruz ki güncelleme 2014'ün ilk aylarına kadar tamamlanmış olacak. Umarız HTC, bir çok telefonunu, Android'in son sürümüne günceller. Zaten bu son sürüm, donanım ihtiyacı olarak en hafif sürümlerden bir tanesi.
htc android 4.4 güncelleme tarihi

Türkiye Ocak'ta Android 4.4 güncellemesini alacak

HTC'den yapılan açıklamada Avrupa, Afrika ve Orta Doğu ülkelerinde Android4.4 KitKat güncellemesinin Ocak ayında yapılacağı söylendi. Ülkemizde güncellemeyi bu tarihte alacak. HTC One için gerçekleşecek olan bu güncellemede ayrıca Sense 5.5 güncellemesi de yer alacak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top