0
GM Discovery cihazınızda yaşayabileceğiniz sorunlardan bir tanesi de arka kapağın çatlaması sorunudur. Ben bir GMD kullanıcısı olarak arka kapağımda küçük bir çatlak oluştuğunu bildirmek isterim. Arka kapaktaki çatlak moralinizi bozabilir. Piyasada aksesuar bulamamanız da ayrı bir sorundur. Benim kullandığım kapak kendi kapağı değildi. Kendi kapağı olsa o da çatlayabilirdi. Cebimde kapak çatlamış. Nasıl olmuş, neden olmuş makalemin devamında anlatacağım. 

General Mobile Discovery Kapak Çatlama Sorunu

Telefon 4.7 inç ekrana sahiptir. Oldukça büyük bir cep. Bu nedenle cebe koyduğunuz zaman oturmalarda kalkmalarda sıkıntı çıkabiliyor. Arka kapakta da biraz boşluk olunca çatlama ihtimali daha yüksek oluyor. Kendi kapağında da çok az bir boşluk var. Elinizle aşağı bastırınca çok az esniyor. Kapak biraz daha sağlam olsa aslında sıkıntı çıkarmazdı. Ama kapak oldukça kalitesiz ve kırılmaya yatkındır. Özellikle kot pantolon giydiğiniz zaman oturmalarda telefon sıkışıyor ve kapak çatlama yapıyor. Kapağı çatlatmadan kullanmak için neler yapabilirsiniz? 

Kapağı çatlatmamak için kot pantolonun cebine koymamaya çalışın. Koyuyorsanız bile oturduğunuz zaman başka yere koyun. Dar pantolonlarda çatlama daha çok oluyor. Hatta ekranınıza bile zarar verebilirsiniz. Ekranınızı ve kapağınızı çatlamalardan korumak istiyorsanız bunlara dikkat etmelisiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top