0
Şuan eskimiş diyebileceğimiz Galaxy Noteların pillerinde şişme sorunu baş gösterdi. Bu sorun Samsung'un son zamanlarda sık sık karşılaştığı sorunlar arasında girmeye başladı; zira daha önce aynı sorun Galaxy S4'te de yaşanmaya başladı. Samsung'tan konuyla ilgili yaptığı açıklamaya göre pillerin ömrü dolmuş.

galaxy note pil şişme sorunu

Galaxy Note'un pilleri eskidi mi?

Samsung Galaxy Note'larda yaşanan pil şişme sorununun açıklaması olarak, pillerin ömrünün tükendiğini gösteriyor. Galaxy Note eski bir telefon olabilir; ama Galaxy S4'ün pilinin şişmesi elbette teknik bir sorun dışında açıklanamaz. Ayrıca Galaxy Note'un pili eski oluşundan kaynaklanan problemlerle karşılaşsaydı, bir çok Galaxy Note'da ortaya çıkması gerekirdi. Bu nedenle de Samsung'un açıklaması kullanıcıları tatmin etmedi.

galaxy note pil şişme sorunu

Galaxy Note pilleri değişmeyecek

Samsung ayrıoca Galaxy Note'un pillerinin S4 gibi ücretsiz değişmeyeceğini söyledi. Bu açıklama kullanıcıları oldukça sinirlendirmiş durumda. Samsung konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Galaxy Noteların artık 2 yıllık olduğunu ve ücretsiz birdeğişimin söz konusu olamayacağı söylendi.

Samsung'ta sorunlar

Samsung bütün bunlarla birlikte çeşitli, özellikle de maddi sorunlar yaşıyor. Apple'a karşı kaybedilen yüksek meblağlı tazminat davasıyla büyük maddi kayıp yaşayan Samsung, bu davada ayrıca izinsiz olarak Apple'ın patentlerini kullandığını itiraf etmişti. Son zamanlarda Samsung'un ciddi problemler yaşadığı çok açık. Peki Samsung'un geçirdiği bu kötü zamanlar üretimine ve ürünlerine yansıyacak mı göreceğiz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top