0
Samsung’un en sevilen ve hala popüler olan cep telefonları S3 ve Note 2’ye Android’in en son sürümü 4.4 gelecek. Sızdırılan belge bunu gösteriyor. Ancak belgenin gerçekliğiyle ilgili herhangi bir kesinlik yok. 

Samsung Galaxy S3 Android 4.4 Kit Kat

Samsung telefonlarını güncel tutmakta ustadır. Daima Android’in en son sürümlerini kullanmaya çalışır ve kullandığı sistemlerde hataları en aza indirmeye çalışır. Peki, Samsung Android 4.4 Kit Kat güncellemesini S3 ve Note 2’ye ne zaman verecek? Sızan belgeye göre 2014’ün Mart ve Nisan ayları gösteriliyor. 

Galaxy S3’e Android 4.3 güncellemesini getiren Samsung birçok şikayetle karşı karşıya kalmıştı. Şikayetlere daha fazla dayanamayan Samsung güncellemeyi geri çekmişti. Bakalım Samsung 4.4 güncellemesinde bu hataları yaşayacak mı? 

Samsung Aralık ayında Note 2’ye Android 4.3 güncellemesi getirecekti. Sanırım S3’teki hataları yaşayacağını düşünen Samsung Note 2 için de 4.4 düşünüyor. Samsung, S3 ve Note 2’den başka Galaxy S3 Mini, Galaxy Ace 2, Ace 3 ve Galaxy S2 ile Note modellerine de 4.4 Kit Kat’ı getirecek.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top