0
Galaxy Note 2 için Android 4.3 güncellemesi hazır ve yakın zaman içinde dağıtılmaya başlanacak. Daha önce sızdırılan bilgilerde, bir kullanıcının servise gönderdiği telefonuna Android 4.3 yüklenmesi Note 2 sahiplerini sevindirmişti. Söylentilere göre Samsung, Galaxy Note 2 güncellemesini sunucularında bekletiyor ve yakın zaman içinde güncelleme gerçekleştirilecek.

galaxy note 2 android 4.3 güncellemesi

Galaxy Note 2'nin çıkışının üzerinden bir yıldan fazla oldu ama Note 2 sahipleri istediklerini alamadı. Her Android kullanıcısı gibi Note 2 sahipleride telefonlarının sürekli üst versiyona güncellenmesini istiyor. Yeni özellikler ve daha iyi bir stabilite için bunun şart olduğunu düşünüyor. Ne yazık ki Galaxy Note II daha önce bu şekilde bir güncelleme alabilmiş değil.

galaxy note 2 android 4.3 güncellemesi

Samsung, Galaxy Note 2 güncellemesini yakın zaman içinde OTA ve Kies üzerinden sunacak. Bu güncelleme ile birlikte ayar menüsünde belli değişikliklerle birlkte Touchwiz'de gözle görülür ve hissedilir gelişmeler yaşanıyor. Ayrıca güncelleme ile birlikte Knox güvenlik uygulamasıda Galaxy Note 2 ye entegre ediliyor.

İlgili - AndroidAuthority

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top