0
Profesyonel bir ekran kayıt aracı arıyorsanız mutlaka Camtasia Studio'yu denemelisiniz. En önemli olumsuz özelliği ise burdan kaynaklanıyor. Program ücretli. Camtasia Studio size profesyonel bir deneyim sunduğu için, bu şekilde çalışmak isteyenler en azından deneyip, satın alınır mı alınmaz mı görmek isteyebilirler.

Düzenleme özelliği

Camtasia Studio'nun öne çıkan özelliklerinden biri kaydettiğini videoyu düzenleyebiliyor olmanız. Bir çok işlem için farklı bir programa ihtiyaç duymayacaksınız. Kaydedip düzenleyip yayına hazır hale getirebileceksiniz. Düzenleme ile birlikte bir çok efekt ekleyip güzelleştirebileceğiniz kayıtlarınız, gerçekten ilgi çekecek.

ekran kayıt aracı

Camtasia Studio sosyal program

Camtasia Studio sayesinde kaydettiğiniz videoları hızlı bir şekilde internette paylaşabiliyorsunuz. Bununla birlikte CD 'ye yazma özelliği sayesinde ise arşivleme yapabilirsiniz. Bununla birlikte program taşınabilir cihazlar içinde çeşitli video izleme özelliklerine sahiptir.

Ücretli sürüm ve dil desteği

Maalesef, satın almadığınız sürece Camtasia Studio programının deneme sürümüne erişebileceksiniz. Ayrıca programın Türkçe dil desteğide mevcut değil. fakat profesyonel özellikleri sayesinde bunları hiç düşünmenize gerek kalmayacak. Camtasia Studio programını kullanmak isteyenler internet sitesini ziyaret etmeliler. http://www.techsmith.com/

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top