0
Daha öncelerde iPhone'unu ve iPod'ini koluna sabitleyen insanların haberlerini yazmıştık. Bu haber ise daha da çılgın. Önceki haberlerde koluna, derisinin altına mıknatıs takıp, o mıknatıs yardımıyla iPhone ve iPod'unu koluna sabitlemişlerdi. Amaç olarak ise, cihazlarından hiç ayrılmamak olarak gösterdiler. Bu durum ise daha çılgın.

Bilgisayarı koluna dikti

İnternette dolaşan haberlere göre Tim Cannon, kendi geliştirdiği mikro bilgisayarı koluna dikti. Dersini kaldırıp içine bilgisayarı koydı ve kolunu dikti. Bilgisayar dışardan çok net bir şekilde görülebiliyor.

kolunda bilgisayar

Sağlıksız bir durum

Tim Cannon, bilgisayarı dikti ama tehlikelerinide göze aldı. Bildiğiniz gibi derinizin altındaki yabancı cisimden enfeksiyon kapma riski mevcut. Kendisine Biohacker diyen bu genç, bilgisayarı pekte mikro icad edememiş. Dersinin altında rahatça durabilecek kadar küçük olmayan bu cihaz, şimdilik gencin yaşamsal fonksiyonlarını kontrol ediyor. Bluetooth ile başka cihazlara bağlanabiliyor. Şarj için ise kolundan çıkarmanıza gerek yok. Kablosuz şekilde şarj olabiliyor.

İlgili - LiveScience

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top