7

Batman Arkham Origins Enigma Bulma Görevi

Batman’in yeni oyunu olan Arkham Orijins gerek grafikleriyle, gerek dövüş sahneleriyle ve gerek sesleriyle oynayanları etkilemeyi başarabilmiş. Oyunu oynarken bazı yerlerde takıldık. Bazı bölümleri uğraştırdığı için takılmamak elde değil. Bu bölümlerden bir tanesi Enigma denen adamı bulma işidir. Enigma çok iyi gizlenmeyi beceriyor. 

Batman Arkham Origins Enigma Bulma Görevi

Enigma’yı nasıl bulursunuz? 

Enigmayı bulmak için haritanızı açın ve haritadaki benim kırmızı kutucuk içine aldığım insan işaretlerini bulun. Bende azalmış durumda. Çünkü görev yarıya geldi. O insan işaretleri Enigma’nın adamlarının toplandığı yerler. Siz oraya gidiyorsunuz. Bir grup adamı patakladıktan sonra en son yeşil renkte bir adam var. Onun ya kafasını eziyor ya da boğazından tutup yukarı kaldırıyorsunuz. Sonra Enigma’nın nerden olduğunu soruyorsunuz. Her gruba bunu yaparak en sonunda Enigma’nın yerini öğreniyorsunuz. 

Batman Arkham Origins Enigma Bulma Görevi

Ayrıca belirtmem gereken bir diğer husus da yeşil kare ile işaretlediğim alanlara gidip yeşil küçük ekranları metal yarasa silahınızla yaralayıp patlatın. Sürekli patlatın ve Enigma’ya azar azar zarar vermiş olun. 

Batman Arkham Origins Enigma Bulma Görevi

Aşağıda paylaştığımız görseller size Enigma’nın adamlarıyla karşılaştığınız zaman ne gibi bir ortamla karşılaşacağınızı gösteriyor. Ayrıca yine aşağıya eklediğimiz video oyundan bizzat benim çektiğim bir dövüş sahnesidir. Batman Enigma’nın bir grup adamını pataklıyor. Yapamadığınız zaman yorum atarak bize ulaşabilirsiniz.

Batman Arkham Origins Enigma Bulma Görevi

Batman Arkham Origins Enigma Bulma Görevi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. dostum hepsi bitti yalnız bi yerde adam simgesi var ama kimse simgenin üstünde duruyorum ama bişey yok boş bi alan bina olsa içinde dicem ama değil ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyice arastirman lazim. Son adami bulmak oldukça zor oluyor

      Sil
  2. yok hepsini yaptım sadece data packler kaldı yani yeşiller onlarda cok ugrasılmaz olmadı yani

    YanıtlaSil
  3. Merhaba datapack leri almak için bazılarında portable generator var onları nasıl çalıştırıcam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehmet oyunu uzun zaman önce oynadığım için bana bör görsel atman lazım. Şu an hatırlayamadım neyden bahsettiğini?

      Sil
  4. Merhaba arkadaşlar. Oyundaki tüm enigma, sinyal istasyonları ve vericileri bitirdin. Listede hepsi full gözüküyor. Ama enigma hq görevi bitmiyor. Ordakileride hallettim ama görev kapanmadı ve oyun %50 de kaldı. Daha görev mörev açılmıyor. Ne yapmam lazım.

    YanıtlaSil
  5. Bu datapacklerin hepsini buluyorum fakat sorun şu ki shockglove vs bu tarz paketleri açamıyorum bu envanterleri nasil elde edecegim biri lutfen yardim etsin yok sa kiracagim ps yi de televizyonu da

    YanıtlaSil

 
tic
Top