0
Solo Launcher bir çok alternatifinden daha fazla kişiselleştirilebilir seçene sahip. Bu özelliğiyle ön plana çıkan Solo Launcher bakalım daha neler yapabiliyor. Anlatacağımız üzere, özellikle efektleri ve ikonlarıyla göz dolduran Solo Launcher sizleri kısa zaman içinde kendine bağlayacak. Bunun yanında hızıyla da en çok konuşacağınız Android launcherlardan biri olacak.

Diğer launcher temelarıyla uyum

Solo Launcher'ın en önemli özelliklerinden biri Nova/GO/Apex/Holo gibi launcherların temelarıyla uyumlu olması. Yani Solo Launcher'ı yüklediğiniz zaman farklı bir tema arıyorsanız yukarda saydığımız launcherların temalarını istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bu da daha fazla görsel çeşitlilik olduğunu gösyeriyor.

Sosyal uygulamalara optimize edilmiş

WhatsApp, WeChat, Line, Facebook ve Instagram, Vibre ve Google Now gibi sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarıyla tam uyum içerisinde çalışan uygulama ayrıca ücretsiz sunuluyor. Bu mesajlaşma uygulamalarını kullanıyorsunuz bu launcherlar hiç bir sorun yaşamayacaksınız.

Düşük dosya boyutu ve hızlı bir uygulama

Özellikle telefonu ağırlaşan ve buna bir çözüm bulamayanların tercih etmesi gereken Solo Launchersize harika bir alternetif olacak. Hızlı bir şekilde telefonunuzda çalışan uygulama düşük dosya boyutula da telefonunuzda yer kaplamayacak. Solo Launcher 5 megabayt dosya boyutuna sahip.

Çok sayıda tema ve diğer seçenekler

binlerce tema duvar kağıdı ve kilit ekranından birini seçerek telefonuzu daha fazla özelleştirebilirsiniz. Diğer launcherlarla uyumlu olması da bu çeşitliliği arttıran durumlardan biri. Bununla birlikte widget uyumluluğuda bizi tatmin ediyor.

Solo Launcher bütün özellikleri

  • 300'e yakın kişiselleştirme seçeneği
  • Reklam yok, ücret yok
  • Okunmamış mesaj sayacı
  • Çeşitli dokunma haraketleri, tek parmak, çift parmak, kaydırma, döndürme
  • Uygulama çekmeceleri
  • Uygulama gizleyebilme
  • Temizleme widgeti

Olumsuz özellikleri

Olumsuz özellikleri arasında sayabileceğimi bir tane durum söz konusu. Solo Launcher sadece Android 4 ve üzeri sürümlerde kullanılabiliyor. Bu durum ciddi manada bir eksiklik. Belki ilerde yapılan gelişmelerle değiştirilir.



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top