0
İOS 7 görünüş bakımından oldukça iyi bir işletim sistemi. Rengarenk, canlı bir ara yüz. İnsanlar ister istemez bu görünüme özeniyor. Bu nedenle de birçok launcher çıkıyor. Biz de sizin için bu launcherleri bir araya topladık. En iyi İOS 7 launcherleri aşağıdan görebilir ve Android cebinize yükleyebilirsiniz. 

İlk launcherimiz Espier Launcher 7 (1.2.6)’dır. Bu launcher ücretlidir. Ancak sizi İOS 7 görünümüyle çok fazla tatmin eder. İndirmek için bu bağlantıya tıklayın. 

espier launcher

İkinci laucherimiz iOS 7 Lockscreen Parallax HD’dir. İOS 7 kilidini telefonunuzun görünümüne ekleyebilir ve daha güzel bir ara yüze sahip olabilirsiniz. İndirmek için bu bağlantıya tıklayın. 

ios 7 lock screen hd

Üçüncü launcherimiz Notification 7 (1.2.4)’dir. Bu da sizi memnun edecek bir launcherdır. İndirmek için bu bağlantıya tıklayınız. 
notification


Dördüncü launcher kontrol panelinizi değiştirir. Adı Control Center 7 (1.2.3)’dır. İndirmek için bu bağlantıya tıklayınız. 

ios 7 control center

Beşinci launcherimiz Dialer 7 (1.0.0)’dır. Bu launcher da telefonunuzu tam anlamıyla İOS 7 gibi göstermek için idealdir. Yüklemek için bu bağlantıya tıklayınız.

dailer

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top