2
android 4.4 güncellemesi
Android'in son sürümü KitKat, son zamanların en ilgi çekici konularından bir tanesi. Bu nedenle bizde yaptığımız haberlerle merakınızı gidermeye çalışıyoruz. Şirketlerden gelen haberler doğrultusunda, Hangi telefonun ne zaman Android 4.4 KitKat sürümüne güncelleneceğini bildiriyoruz. İşte son listelerden derlenen bilgiler model model bu yazımızda...

Nexus 10 Android 4.4 güncellemesi

Son zamanların ses getiren tabletlerinden Nexus 10'un önümüzdeki hafta içinde Android 4.4 KitKat güncellemesini alması bekleniyor. Bildiğiniz gibi Google, Nexus modellerinde güncelleme ile ilgili, müşterileriyle sıkıntı yaşıyor. Bu nedenle bu güncellemede aksaklık olacağını düşünmüyoruz.

HTC One Android 4.4 güncellemesi

HTC'nin şimdiye kadar ürettiği en kaliteli Android modeli olan HTC One Ocak ayı içerisinde Android 4.4 KitKat güncellemesini alacak. Kesin tarih belli değil ve ülkemiz içinde Bir şey söyleyemiyoruz. Güncellemeler genellikle bölge bölge yapıldığından sabırlı olup haberleri takip etmekte fayda var.

HTC Droid DNA Android 4.4 güncellemesi

HTC'nin bir diğer popüler modeli olan Droid DNA'nın 2014'e girmeden Android 4.4 KitKat güncellemesini alması bekleniyor. HTC Droid DNA için geniş bir tarih aralığı seçilmesi sabırsızlığımızı arttırıyor.

Xperia Z1 ve Z Ultra Android 4.4 güncellemesini

Sony de Android 4.4 KitKat güncellemesini için sıkı çalışan şirketlerden bir tanesi. Popüler iki modeli Xperia Z1 ve Z Ultra için güncellemeyi önümüzdeki sene yayınlayacak. Sony'nin Android 4.4 KitKat güncellemesini Ocak ayı sonunda yayınlaması planlanıyor. Gecikme olursa Şubat ayının başında güncelleme telefonlarda olacaktır.

Nexus 7 Android 4.4 KitKat güncellemesini

Popüler Nexus modellerinden biri olan Nexus 7'nin güncellemeyi şu günlerde alması bekleniyor. Detaylar için bir hafta kadar bekleyin.

HTC One Mini Android 4.4 KitKat güncellemesini

HTC'nin popüler telefonu olan One'ın minik modeli için güncelleme önümüzdeki aylarda yayınlanacak. Kesin bir tarih verilmesede güncellemenin 2014'e sarkması söz konusu. Yinede detaylı bilgiler HTC One Android 4.4 güncellemesinden sonra gelecektir.

HTC One Google Edition Android 4.4 güncellemesi

HTC'nin saf Androidli modeli One Google Edition için güncellemenin bir kaç hafta içnde gelmesi bekleniyor. Bu güncellemenin çok fazla uzamayacağı, en fazla bir ay içerisinde gerçekleşmiş olacağı konuşuluyor.

HTC One Max Android 4.4 KitKat güncellemesi

HTC'nin büyük abisi One Max için Android 4.4 KitKat güncellemesi önümüzdeki aylarda gerçekleşitirilecek. 3 ay içerisinde güncellemeyi telefonlarınızda görebilirsiniz. Yine bu güncelleme ile ilgili detaylar HTC One güncellemesiyle birlikte duyurulacaktır.

galaxy s4 google edition android 4.4 güncellemesiGalaxy S4 Google Edition Android 4.4 KitKat güncellemesini

Samsung'un rekor kıran modellerinden biri olan Galaxy S4'ün Google Play sürümü için Android 4.4 KitKat güncellemesinin bir hafta içinde başlaması planlanıyor. Yakın zaman içinde Android 4.4 KitKat güncellemesini alacak telefonlar arasına giren Galaxy S4 Google Edition sahiplerini sevindiriyor.

Android 4.4 KitKat güncellemesini alacak telefonla ile ilgili detaylar bu şekilde güncelleme ile ilgili elimize farklı bilgiler ulaştığında size bildireceğimizden emin olabilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. gm discovery ye yok mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu bilgiler şirketler tarafından veriliyor. GMD'den de bilgi verildi; ama Twitter hesabından. Tam bir resmiyet sayılmaz.

      Sil

 
tic
Top