0
Android 4.4 düşük donanım gereksinimleriyle bir çok cihazda hayat bulacak. Bu kullanıcıları oldukça sevindirmiş durumda. Çünkü başlangıç ve orta düzey Androidli cihazlarda Android 4.4 KitKat çalışabilecek. Bu bütün telefonların en güncel Android sürümünü kullanabileceği anlamına geliyor.

Android 4.4 sistem gereksinimleri

Android 4.4 512 Mb ram ile çalışabilme özelliğine sahip olacak. Bu özelliğiyle herkesi daha da meraklandıran işletim sistemi, çok kısa zamanda diğer versiyonlar arasından sıyrılıp piyasaya hakim olabilir. Bu düşük donanımsal özelliğe sahip telefonlar için önemli bir gelişme; fakat daha çok giyilebilir teknolojiler için düşünülmüş gibi duruyor. Zira akıllı saat veya Google Glass gibi teknolojilerin donanımları çok kaliteli ve ileri düzey olmayacaktır. Bu nedenle Android 4.4 bu gibi cihazlara uygun olacak.

android 4.4 kitkat sistem gereksinimleri ve sensörler

Android 4.4'te yeni sensörler

Android 4.4 KitKat ile birlikte, telefonumza yeni sensör özellikleride eklenecek. Bunlar geomagnetic rotation vector, step detector, step counter şeklinde. Bu demek oluyor ki Android 4.4 KitKat adımlarımızı tespit edebilecek ve sayabilecek. Bu şekilde bize farklı deneyimler sunmaya çalışan Android'in en güncel sürümü hakkında yakında daha detaylı bilgiye erişebileceğiz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top