1
turktelekom e4 cihaz
Türk Telekom dünyada bir ilke imza atarak akıllı ev telefonunu duyurdu. Yapılan açıklamada E4 isminin verildiği akıllı ev telefonunu Türk Mühendisler geliştirdi. Bununla birlikte E4'ü kısaca ifade edecek olursak, DECT'in Android işletim sistemiyle birlşemesinden oluşuyor. Ev telefonlarımıza da giren Android işletim sisteminin yayılma alanı genişliyor.

Akıllı ev telefonuyla neler yapılabilir?

Kısaca belirtirsek akıllı ev telefonu E4 ile Android işletim sistemli herhangi bir telefonla yaptığınız herşeyi yapabileceksiniz. Hemen sıralayıp durumu açıklığa kavuşturalım; internete girmek, televizyon seyretmek, oyun oynamak, müzik dinlemek ve sosyal ağlara bağlanmak. Wirofon ile internet üzerinden sabit hattınızla istediğiniz yerden konuşmak. Bütün bunları E4'ün 4” ekranından rahatlıkla yapabilirsiniz.

Türk Telekomdan kablosuz telefon açıklaması

Türk Telefom yetkililerinin yaptığı açıklamalarda E4'ün Türkiye için önemli bir gelişme olduğu ve ürün ve hizmetlerinin gelişmeye devam edileceği vurgulandı. Neredeyse herkesin bir GSM hattının olduğu ülkemizde, ev telefonunun öneminin hala sürdüğünü vurgulayan açıklamalar yapan Türk Telekom, her sene 1 milyon kablosuz ev telefonun satıldığına dikkat çekti.

turktelekom e4 cihaz

E4 satış bilgileri

Android işletim sistemli ve 4” ekrana sahip E4 cihazı Aralık ayı içerisinde Türk Telekom ofislerinde satışa sunulacak. Ev telefonunuzda Android deneyimini yaşamak istiyorsanız. Mutlaka incelemeniz gereken bir cihaz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. harika bir makale olmuş akıllı ev sistemleriyle ilgili bir çok yeni şey öğrendim teşekkürler

    YanıtlaSil

 
tic
Top