0

Youtube Music yakında

Youtube'un müzik servisi yakında hizmet vermeye başlayacak. Şu an için Google'dan resmi bir açıklama yok; ama Youtube'un yakın zaman içinde bu hizmeti duyuracağı internette en çok konuşaln haberlerden olmayı başardı. Ücretsiz verilecek bu hizmetin birde ücretli versiyonu bulunacak. Peki Youtube'taki müzik videolarına ne olacak?

Ücretli Youtube dönemi

Bir çok kişi ücretli versiyonla verilen hizmeti anlayabilmiş değil. bildiğiniz üzere şimdi Youtube'a girip, ülkemizden bulup dinleyemeyeceğiniz şarkı yok. O halde neden ücret ödeyipte Youtube Müzik kullanalım diyen çok insan var. Durumu kısaca özetleyelim. Youtube, müzik kanalını videolardan arındırmış şekilde, sadece müzik dosyası olacak şekilde kullanıma sunacak. Bunu en önemli getiridi, daha hızlı bir Youtube karşınızda olacak. Elbette sadece Müzik servisi için. Ayrıca Youtube'taki diğer video izleme, canlı yayın ve genel olarak Youtube'un global hızını etkileyen bir çok etkenden kurtulmuş oalcaksınız. Yine bu hizmet, daha hızlı müzik dinlemenize olanak sağlayacak.

youtube music

Ücretsiz müzik dinlemek

Günümüzde ücretsiz müzik hizmeti veren bir çok yasal site mevcut. Bir çoğu müzik dosyalarını satarak devamlılıklarını sağlıyorlar. İşin yasal boyutuda bu zaten. Spotify ve Grooveshark bunların en iyi örneklerinden. Ayrıca ülkemizde de Turkcell Müzik, TTNET Müzik gibi örnekler mevcut. Bunlar gibi Youtube'ta bir servisle, müzik piyasasına girecek. Bakalım Youtube ne zaman açıklama yapacak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top