0
Yandex Türkiye'den harika bir hizmet daha yayın hayatına başladı. Yandex Market hizmetiyle bundan sonra akakce, cimri gibi sitelere rakip olacak. Rus arama motoru devinin böyle bir hizmette, Rusya'da olduğu gibi ülkemizde de başarılı olacağından eminiz. İşte Yandex Market detayları.

Yandex Market nedir?

Yandex'in ülkemizde başlattığı son hizmetlerinden biri, market arama motoru. Ülkemizde bu hizmeti veren bir kaç ürün arama motoru bulunuyor. Yandex, market hizmetiyle size ürün araması yapmanızı ve en ucuz ürünleri bulmanızı bunun yanında farklı alternatiflerden seçimler yapmanızı sağlayacak.

yandex market açıldı

Ürün değerlendirmeleri

Yandex Market'te en ucuz ürünleri ve bir çok alternatiflerini, bir çok mağazada bulabilecek ve hem ürün hem de mağaza hakkında kullanıcı yorumlarına ulaşabileceksiniz. Özellikle mağazanın hizmetinin değerlendirmesinde kullanıcı yorumlarının önemini vurgulamakta fayda var. en iyi hizmeti almanız için Yandex Market her zaman yanınızda olacak.

500 internet mağazası

Yandex Market Türkiye'de 500 internet mağazasından ürün fiyatlarını toplayarak, tek bir ürün altında topluyor ve size çok detaylı bir fiyat alternatifi sunuyor. 970 ürün kategorisiyle, ürün konusunda da size fiyat gibi alternatifler sunmayı hedefleyen Yandex Market hali hazırda Rusya pazarında bu işi layikiyle yerine getiriyor.

yandex market açıldı

Yandex Market'te ne gibi problemler var?

Yeni olmasına bağladığımız bası hataları Yandex Market'te bizzat gördük. Bunları direk aktaracağız. Öncelikle bazı ürünlerde ürün ismi ve ürünün kendi resmi görünüyor; fakat bu ürün altında yer alan mağazalara gittiğinizde farklı ürünler karşınıza çıkıyor. Ayrıca fiyat olarak 3 fiyat alternatifi var şeklinde yazmasına rağmen ürün sayfasında 2 fiyat alternatifi görünüyor. Bu gibi hataların bulunduğu Yandex Market, yakın zamanda bir güncelleme ile bu sorunu çözecektir. Ürün ve mağaza sayısıda artacak ve alternatiflerinizde çoğalacaktır. Sorunların gideceğine inanıyorum; çünkü bu hataları gördüğüm zaman hemen iletişime geçip durumu bildirdim, bir kaç saat içinde geri dönüş yapıp benden hatanın yaşandığı sayfanın linkini istediler. Sorunlar kısa zaman içinde çözülecektir. Hatalı ürün ile ilgili sayfa...

İlgili – YandexMarket 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top