0
Kamera özelliğiyle ön plana çıkan akıllı telefonlar arasında, en iyilerinden biri olan Xperia Z1'e yakın zaman içinde gelecek bir çok güncellemeden ilki geldi. Bu güncelleme ile Xperia Z1'in kamera performansı arttırılıyor. Bu güncelleme ile sosyal kamera özelliğide geliştiriliyor.

xperia z1 güncelleştirmesi

Xperia Z1, tanıtımıyla birlikte büyük ilgi görmüştü. Özellikle tanıtım reklamları açıklayıcı haliyele izleyicinin ilgisini çekmeyi başarmış ve gerçekten amacına hizmet etmişti. Nokia'nın 41 megapiksellik son bombalarıyla bile mücadele edebilen Sony'nin lensleri gerçekten bu güncellemeden sonra daha iyi hale gelmiş görünüyor.

xperia z1 güncelleştirmesi

Güncelleme ile Xperia Z1'in kamerası konstrat ve bulanıklık problemlerini geride bırakıyor. Bir Xperia Z kullanıcısından gönderilen fotoğraflar ise güncellemenin işe yaradığını gözler önüne seriyor. Peki sorun neydi ve nasıl çözüldü? Sorun yazılımsal olarak vardı. Yüklü olan yazılımlar kameranın lenslerinin tam performansı ile kullanılamamasına neden oluyordu. Bu güncelleme ile bu sorun çözülmüş görünüyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top