0
Nokia'nın çok önemli cihazlarını tanıttığı Abu Dubai'deki konferansta, başka önemli gelişmelerde yaşandı.
Bunlardan ilki Instagramla ilgili. Ayrıca internette son zamanlarda sık sık konuşulan Vine'un Windows Phone uygulamasının çıkacağıda haberimizin diğer detaylarından. İşte Instagram ve Vine'ın Windows Phone planları.

Instagram çok yakında Windows Phone Store'da

Windows Phone için uygulamasını yayınlayacak olan Instagram'dan resmi açıklama CEO Kevin Systrom'dan geldi. Yakın zaman içinde Instagram uygulamasının Windows Phone işletim sistemli cihazlar için yayınlanacağını duyuran Instagram kurucusu, tam bir tarih vermesede yakın zamanda uygulamayı göreceğimizi söyledi.

Windows Phone için Instagram

Peki Windows Phone için Instagram uygulaması ne zaman indirilebilir durumda olacak? Bunun için kesin bir bilgi olmasada iki hafta içinde en azından deneme sürümünün yayınlanacağını düşünüyoruz.

Vine Windows Phone'da

Son zamanların en popüler uygulamalarından biri olan Vine, kısa videolar çekme ve yayınlama imkanı sunuyor. Windows Phone için yakın zamanda yayınlanacak olan Vine uygulaması Windows Phone'a yakın zaman içinde gelecek.

Windows Phone Store güçleniyor

Bir çok uygulamanın, özellikle Android ve IOS platformlarında kendini kanıtlamış uygulamaların Windows Phone'a da gelmesi gerçekten işletim sisteminin kullanım oranlarını etkileyecektir. Bir çok insanın marketteki kullanabileceği uygulamalara göre telefonları değerlendirdiğini düşünecek olarsak, bu gelişmelerin Windows Phone işletim sistemini canlandıracağını umuyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top