0
Ucuz Android tablet değerlendirmelerimize devam ediyoruz. Bu yazımızda Samsung'un kaliteli ve ucuz tabletlerinden biri olan Galaxy Tab 3'ü değerlendireceğiz. Bu incelememizde Galaxy Tabe 3 ile ilgili bir çok detayı bulabileceksiniz. İlk başta özelliklerle başlayalım.

Galaxy Tab 3 özellikleri

  • Ekran Boyutu: 7", 1024 x 600
  • İşletim Sistemi: Android 4.1 (Jelly Bean)
  • Hafıza: 8 Gb, microSD
  • Ram: 1 Gb
  • Fiziksel Özellikler: 300 Gr, 111.1 x 188.0 x 9.9 mm
  • Bağlantı Özellikleri: Bluetooth, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, USB 2.0
  • 3G: Yok
  • HDMI: Yok
  • Kamera: Çift Kamera, arka kamera 3 megapiksel, arka kamera 1.3 megapiksel
samsung galaxy tab 3 inceleme

Ekran boyutu

Özellikleri kısa kısa inceleyelim. İlk önce söylenmesi gereken konu ekran boyutu. 7” ekranıyla Galaxy Tab 3 standart bir özellikte. Bildiğiniz gibi son zamanlarda, özellikle ucuz tabletler arasında 7” ekran boyutu klasik özellikler arasında yerini alıyor. Daha büyük, 10” olan ekranlı tabletlerin ücretleri genel olarak daha yüksek. 7” tabletlerin performans açısından geri planda kalması doğal; ama pratik kullanım ve taşınabilirlik açısından büyük tabletlerin önüne geçiyorlar.

Bağlantı özellikleri

Sadece Wifi üzerinden kullanabileceğiniz Galaxy Tab 3'e usb 2.0 kablo ile bağlanabilirsiniz. Bluetooth özelliği ile de bağlantı konusunda standartları yakalamyı başarıyor. HDMI'ın olmaması ise çok büyük eksikliği. Bir çok ucuz Android tabletin HDMI bağlantısının olduğunu söylemek gerekiyor. Samsung bu konuda büyük hata yapmış.

Kamera özellikleri

Kamera özellikleriyle de standartları yakalamış hatta biraz standartların üzerine çıkmış bir tablet diyebilirz. Galaxy Tab 3, iki kameraya sahip. Arka kamerası 3 megapiksel, ön kamerası ise 1.3 mega piksel. Kamera özellikleri diğer ucuz tabletlerden çok daha iyi durumda. Bununla birlikte ön kamerasının da bulunması, görüntülü sohbetleriniz için çok kaliteli bir özellik.

İşlemci özellikleri

Dual Core işlemci ile ucuz tablet kategorisinde kendisini ön plana çıkarmayı başaran Galaxy Tab 3'ün işlemci hızı 1.2 GHz bununla birlikte hemen Ram'den de bahsetmek gerekiyor. 1 Gb ram ile uygulamaları sorunsuz çalıştırabilir, işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Galaxy Tab 3 satış fiyatı

Samsung Galaxy Tab 3, ayrıca Samsung uygulama ve arayüzüyle kalitesini arttırıyor. Samsung'tan gücünü almayı başaran tablet, ucuz tabletler arasında popülerliğini korumayı başarıyor. Ülkemizde en çok aranan ve en çok incelenen tabletlerden biri olma özelliğinin yanında fiyatınında düşük olması çok önemli özelliklerden. Ülkemizde 350 ile 400 lira arasında değişen bir fiyatla karşınıza çıkan Galaxy Tab 3 herkesin beğenisini kazanmış durumda.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top