0

Televizyon sosyalleşiyor

Twitter'da son zamanlarda önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Diğer sosyal ağlar kadar hızlı bir şekilde büyüyemesede Twitter'da sosyal anlamda önemli gelişmeler yaşnıyor. Twitter'da yakın zamanda kullanılabilir durumda olacak See It! Butonu ile canlı yayın izlenebilecek. Sistem, çeşitli TV kanallarıyla yapılan anlaşmalar sonucu meydana geliyor. Yapılan açıklamada, insanların bir yayını izlerken aynı anda, basit bir şekilde o yayın hakkında sohbet edebilme imkanına da sahip olacağı söyleniyor.

twitter see it butonu

Twitter'da canlı yayın

Sistem, Comcast ve NBC Universal ortaklığı ile gerçekleştiriliyor. Twitter kullanıcılarına doğrudan televizyon izleme imkanı sunan bu özellik sayesinde bir çok yenilikte sizlerle olacak. Bu özelliğin şimdilik bahsedilen kanallarla sınırlı kalacağını söylemek zorundayız; fakat sistemin önü açık. Bir çok kanal aynı teknolojiyi kullanarak, kendilerini daha sosyal hale getirebilir.

İzle, fikrini Tweetle

See It butonu ile birlikte kişiler, yayını izlerken aynı anda onun üzerinden konuşacak. Bu sayede hem Twitter hem de ilgili canlı yayın daha sosyal bir yer haleine gelecek. Toplanıp televizyon seyretmek gibi bir durum olduğunu söylemek gerekiyor. Bu özellik sayesinde hangi programların o an popüler olduğunu bilmek ve izlemekte çok kolay olacak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top