0
Samsung hakkında en çok konuşulan haberlerden biri, üzerinde çalıştığı yeni kablosuz şarj cihazı teknolojisi oldu. Bu teknolojiyi sizde seveceksiniz. Yeni şarj cihazı sayesinde telefonunuz şarj olurken bir yerde sabit kalmasına gerek kalmayacak. Cihaz telefonu, siz onunla konuşurken ya da oynarkende uzaktan telefonuzunu şarj edebilecek.

samsung kablosuz şarj cihazı

Kablosuz şarj cihazları

Günümüz kablosuz şarj cihazlarına baktığımız zaman telefonun üzerinde sabit durması gerektiğini görüyoruz. Bunun kablolu cihazla pekte farklı bir yapısı yok; ama yanımızda taşıyabildiklerimiz elbette ilginç. Şimdi birde hem yanınızda taşıdığınızı hem de telefonunuzu bırakmak zorunda olmadığınızı düşünün. Samsung'un bu teknolojite başlangıçta 4 milyon dolar yatırım yaptığı konuşulanlar arasında.

MR mantığını kullanıyor

Samsung'un bu yeni cihazı, tıpkı emar çekmekle aynı mantığı kullanıyor. Yanlız burda cihaz görüntü oluşturmuyor, sadece elektrik akımını havadan cihaza ulaştırıyor. Bu sistemle çok fazla bir verim beklemeyin; ama mesaj atıyorsunuzi acil bir görüşme yapıyorsunuz, internete giriyorsunuz, bu teknoloji yanınızdaysa korkmayacaksınız. Telefonu şarj bırakmanıza da gerek kalmayacak. Detayları bekliyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top