0
IOBit Uninstaller logo
IOBit Uninstaller, Windows'un program kaldırma özelliklerine sahip, basit arayüzüyle dikkat çeken ve Türkçe desteği de bulunan kullanışlı bir programdır. Revo uninstaller'ın yerini tutmasada kendisine çok önemli bir alternatif olabilmekte. En önemli özelliklerinden biri hızlı bir şekilde programları kaldırıyor olmasının yanında, o programa ait her türlü veriyide bilgisayarınızdan siliyor olması.

Bir programı kaldırdığınızda arkasında her zaman klasör veya belge bırakır. Kayıt defterleri ya da cookiesden bahsetmiyorum bile. IOBit Uninstaller sayesinde bir programı kaldırdığınız zaman, onun bilgisayarınıza getirdiği herşeyi silebilirsiniz. Hemde hiç uğraşmadan.

Bilgisayarınızın program kaldır kısmında yer almayan ama bilgisayarınızda var olan bazı programlar vardır. Bunlara en büyük örnek, araç çubuklarıdır. Özellikle Internet Explorer'da başınıza dert olan bu araç çubuklarını IOBit Uninstaller ile kolayca kaldırabilirsiniz. Bunun yanında program kaldır kısmında göremediğiniz diğer programlarıda bulup kaldırabilirsiniz.

IOBit Uninstaller

Bahsedilmesi gereken en önemli özelliği ise aynı anda birden fazla programı kaldırabilme özelliğinin olması. Bunu Windows'unuzun program kaldır kısmından yapmanız mümkün değil. Kaldırılması uzun süren programlarda dakikalarca bekleyip diğer programı kaldıdığınız elbette olmuştur. IOBit Uninstaller ile beklemek yok. Hepsini aynı anda kaldırabilirsiniz.

IOBit Uninstaller geri yükleme oluşturma özelliği sayesinde de size güvenli bir kullanım sunmaktadır. Yanlışlıkla bir program kaldırdıysanız, geri yükleme noktasına geri dönebilir ve hatanızı telafi edebilirsiniz. Özellikle ilk basit düzey kullanıcılar için çok önemli bir özellik olduğunu söylemekte fayda var.

IOBit Uninstaller ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler için : http://www.iobit.com/

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top